(Gambar Sekadar Hiasan Dalaman Sahaja)
Dua tiga empat hari lepas rakyat malaysia dikejutkan (terkejut la sangat) dengan berita “Pelakon Lelaki Popular” di tahan kerana memiliki dadah jenis syabu dan kokain.

Mamat ni memang Popular, dah banyak Drama ngan Movie dia dok berlakon, aku kira minat gak la jugak tengok drama dia.. mak dia pelakon wanita veteran pon best gak.. mak dia ada berlakon drama 50sen 50sen tu.. dah la mak dia tengah sakit kat hospital karang ni pasal kenser payudara.. Mamat ni buat hal pulak… bengong tul la mamat sekor ni.. marah ni..

Mamat ni kantoi time dia ngan awek dia (aku rasa da ada bini kot mamat nie) tengah dok tunggu customer dia kat tempat letak kereta sebuah kondo mewah di Segambut.

Keadaan menjadi lebih keruh (macam air sungai klang) apabila pihak Polis Ngan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik Kuala Lumpur membuat serbuah ke rumah mamat ni dan menemui 850 gram kokain dan 1.4 gram syabu yang berharga kira-kira RM650,000… Pok Cik Kayooo… No wonder la bleh guna kereta
Porsche dan beli Penthouse Mewah..

Oleh kerana kebodahan mamat ni yang melampau, dia ngan scandal dia boleh dikenakan hukuman mati mandatori jika disabit kesalahan.. Haa… baru sekarang nak menyesal..??
Ada lagi.. dua-dua mangkuk ni juga positif dadah jenis syabu…

P/s : Sekarang Korang Boleh La Teka Siapa Mamat Ni… Sila Lampirkan Jawapan Anda Di Ruang “Comment”.. Peniru Akan Didakwa…

P/s/s : Aku Post Macam Ni Tak Kena Saman Ke Huh..???