Amaran:Tajuk Post Di Atas Tiada Berkaitan Langsung Dengan MakCik Yang Menjual Goreng Pisang Atau CurryPuff Di Kawasan Berhampiran Rumah Anda… Jadi, Janganlah Anda Menyoal Siasat Sama Ada MakCik Itu Khunsa Atau Perempuan Sejati,Kerna Beliau Adalah Wanita Sejati..

Mungkin Ada Sesetengah Peminat Lady GaGap Yang Dah Tahu Pasal Ke-Khunsa-an Lady GaGa Ni.. Tapi Tak Ada Bukti Yang Menyatakan Ianya Benar..
Hari Ini Dengan Angkuh Dan Sombongnya Si Gaga Ni Mengaku Yang Dia “hermaphrodite“. Ha… Aku Kira Terkejut Sikit Je La Pasal Da Ada Orang Bagi Tau Dulu.. Cuma Was Was.. (Macam Iklan Zaitun Lak).. Asal Aku Tengok Je MTV GaGa – Bad Romance, Mesti Nak Focus Kat “”Tempat” Tu.. Tapi, Takda Pulak Aku Nampak Benda-Benda Yang Terbonjol.. Mungkin Dia Pandai Simpan Kot..??

MTV Bad Romance Dari Lady Gaga Merupakan Top Ranking Di Youtube.. More Than 150,000,000 View Dalam Cuma Beberapa Bulan Je.. Hebat Kan ??

Ini Kenyataan Beliau,

‘Saya Mempunyai Kedua-Dua Jantina Iaitu Lelaki Dan Perempuan,Tetapi Saya Menganggap Diri Saya Seorang Wanita’
Dan Apabila Di Tanya Kenapa Berahsia Sebelum Ini, Gaga Hanya Menjawap “Ianyanya Bukan Perkara Yang Besar Untuk DiHebohkan”

P/S : Jadi Kepada Peminat Yang Lelaki Tu Still Ada Harapan Untuk Ayat Minah Ni.. Sebab Dia More To Female.. Birthday Dia 28 March 2010 Bersamaan Hari Ahad Ini… Lahir Tahun 1986
Jom Layan MTV Dia Dan Cari Barang Yang Tersembunyi.. Hehehe…

http://www.youtube.com/v/qrO4YZeyl0I&hl=en_US&fs=1

Advertisements