Kalau Aku Sebut “Candra Binti Clement” Korang Tahu Tak Siapa ? Mungkin Ada Segelintir Peminat Beliau Yang Tahu.. Tapi Ramai Yang Tak Tahu Kan ?? Hehe.. Nama Ini Milik Candy AF5 Yang Berasal Daripada Tambunan Sabah.. Sekarang Korang Semua Dah Tahu Siapa Beliau.. Tapi Korang Dah Tengok Ke MTV Terbarunya Iaitu “Make You My Girl” Yang Mempamerkan Candy Bersama 3 Jejaka Tampan (Tampan Ke ?) Dari Iran Iaitu Ali, Spike Dan Hosein..?

DiDalam MTV “Make You My Girl” Selama 4Minit ++ Ini Kelihatan Candy Yang Mengenakan Baju Berwarna Merah Berkilat-Kilat Dan Agak Seksi (Bagi Aku Seksi La). Dengan Suara Yang Serak-Serak Basah Candy Menambahkan Lagi Kehangatan MTV Ini.. Pas Tu Tetiba Je Aku Minat Dengan Lagu Ni Dan Dengan Sepantas Kilat Membuatnya Sebagai Ring Tone Di Hanpon Aku Ini.. Nampaknya MTV Lagu Di Malaysia Akan Bertambah “Panas” Dengan Kehadiran Artis-Artis Yang Dikira “Berani Mati” ni… Lepas Ni Siapa Pulak ??

Pemenang Tempat Ke-5 Dalam Rancangan Realiti Akedemi Fantasia Musim Kelima Ini Nampaknya Semakin Berani Menunjukan “Lurah Dendam”nya Kepada Umum Sekarang. Candy Yang Popular Dengan Lagu “Demam” Dulunya Kelihatan Pendiam Kini Menjadi Lincah Di Dalam MTV Ini.. WhatEver, Aku Harap Candy Berjaya DiDalam Dunia Seni Di Malaysia Dan Di Iran… Hehehe… Good Luck Chuck…

Sedikit Info Tentang Candy AF5:-

Nama Penuh : CANDRA BINTI CLEMENT
Bangsa : KADAZAN DUSUN
Umur : 21 TAHUN
Asal : TAMBUNAN, SABAH
Tarikh Lahir : 11 MEI 1989
Tinggi : 153 CM
Berat : 50 KG
Hobi : MENYANYI, MENARI & BELAJAR MUZIK
Penyanyi Idola : DATO’ SITI NURHALIZA

Joms Layan MTV “Make You My Girl” Yang Hots Nie.. Jngan Lupa Dapatkan Album Yang Original Okey…

http://www.youtube.com/v/oX4WDEn1aRo&hl=en_US&fs=1

Advertisements