Pemergian Arwah Achik Spin Yang Meninggal Dunia Akibat Kemalangan Jalan Raya Pada Sabtu Lepas Masih DiRasai Oleh Peminat Dan Ahli Keluarga. Tiga Minggu Sebelum Achik Meninggal Dunia,Arwah Achik Sempat Berduet Menyanyikan Lagu “Paling Comel” Dengan Pasangan Duet Paling Best Aku Pernah Dengar, Siti Nordiana Atau Nana Dalam Rancangan “Jangan Tidur Lagi” Yang Sepatutnya Bersiaran Pada 11 Malam Ini Di TV3. Namun Bagi Menghormati Pemergiaan Arwah Achik Spin Dan Ahli Keluarga Yang Masih Bersedih, Rancangan Ini Akan Di Tunda Pada Rabu Hadapan. Baca Gosip ini Sampai Habis

achik spin,achik spin, di jangan tidur lagi,achik spin TV3,Rakaman Terakhir achik spin,Gambar achik spin,


Namun, program selama sejam ini masih terus bersiaran pada malam ini bersama pengacara Adlin Aman Ramlie yang menemubual anggota kumpulan Jinbara.

Didalam Rakaman “Jangan Tidur Lagi” Yang Telah Dirakamkan Pada 30 Mac lalu di Studio ntv7, Glenmarie Shah Alam, Selangor.Yang Menampilkan Achik Bersama Nana Dan Munir Phye Ballaz sebagai tetamu Ketika itu, program ini tidak mempunyai topik khusus kepada Achik, sebaliknya pengacara Saiful Apek hanya bersembang dan bertanyakan perkembangan terkini. Dan Apek Juga Sempat Bergurau Tentang Gosip Yang Menyatakan Achik Dan Nana Pernah Bercinta Satu Masa Dahulu.. Tapi, Masa Dah Berlalu.. Mereka Sekarang Mempunyai Pasangan Hidup Masing-Masing..
DiHarap Isteri Achik Tidak Terasa Dengan Gurauan Saiful Apek Itu… Dia Ni Memang Gila-Gila Skit… Tapi Best Gitu-Gitu… Hehehe..

Hamsiah Yang Merupakan Penerbit “Jangan Tidur Lagi” juga berkata, “Untuk siaran bersama Achik minggu depan 28 April, Kami akan membuat imbasan semula mengenai perjalanan seni Achik ketika bergelar penyanyi termasuk berita pengebumiannya”.

P/S: Aku Dah Set Remainder Kat Phone Aku – 28 April 2010 ,11PM Mesti Dok Tercangok Depan TV. Standby Tisu Banyak-Banyak…

Joms Layan Sama-Sama Lagu “Janji Kita” Yang Aku Dok Nyanyi Time Atas Moto..

QQ

Advertisements