Salam Semua, Alhamdulillah, Waheeda Yang Dulunya Bertudung Kini Mengenakan Purdah. Ha.. Kan Bagus Begini. Boleh DiJadikan Sebagai Artis Contoh *Dari Segi Pemakaian La* .Waheeda Yang Sekian Lama Menyepi Selepas Berkahwin Dengan Pasanganya, Akhil Hayy Menjadi Tumpuan Ramai Yang Menghadiri Majlis Berbuka Puasa Dan Pelancaran Program Hari Raya Yang Di Anjurkan Oleh Pihak Astro Di Bora Asmara, Kampung Sungai Penchala Pada Khamis Yang Lalu. Sambung Baca Di Sini

Waheeda yang jarang ditemui setelah bersara daripada dunia nyanyian memakai purdah.
Jelasnya, selepas setahun berpurdah, hatinya semakin tenang dan bahagia.
Alhamdulillah, dia berjaya menunaikan hajat untuk berpurdah yang tertanam sebelum berkahwin lagi.

Walaupun berpurdah, ia tidak menghalang Waheeda untuk mengenakan pakaian mengikut fesyen semasa kerana dirinya dan fesyen tidak dapat lari sejak dahulu lagi.

Gambar Lama..

“Saya suka berfesyen dan sekarang telah mempunyai lebih 10 koleksi abaya yang dibeli secara dalam talian. Ikutkan dari dulu lagi saya suka mengumpul koleksi jeans. Sekarang saya kumpul abaya pula,” katanya sambil tertawa.

Baru-baru ini, dia dikhabarkan tidak berapa sihat. Ditanya tentang kesihatannya sekarang, penyanyi yang pernah popular dengan lagu Wassini itu mengakui keadaan dirinya baik sambil berkata dia selalu menghidap penyakit gastrik yang datang tidak menentu.

Sumber & Gambar Credit Kepada : mStar Online

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 Gambar Waheeda Berpurdah,Artis Wanita Berpurdah, Purdah, Gambar waheeda,lagu waheeda,gambar kahwin waheeda dan Akhil Hayy, waheeda dan Akhil Hayy terbaru,purdah waheeda dan Akhil Hayy, akhil hayy,akhil hayy, gambar tepi pantai waheeda akhil hayy, gambar wahida dan akhil hayy, gosip waheeda, suami isteri akhil hayy, Waheeda Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements