Salam Ramadhan Buat Semua, Terkejut Bercampur Sedih Apabila Membaca Metro Online Hari Ini Mengenai Nasib Malang Seorang Anak Yang Baru Mahu Meneroka Dan Mengenali Alam Di Dunia Ini.Mohamad Adam Muszahffar Muhaimin, 3. Yang Semalam Telah Di Kelar Sehingga Mati Oleh Bapanya Sendiri Muhaimin Sauntar, 33.Sambung Baca Lagi Di Sini

Apa Yang Membuatkan Aku Lebih Sedih Lagi, Bila Raut Wajah Adik Mohamad Adam Muszahffar Muhaimin Ini Hampir Mirip Dengan Anak Kesanyangan Ku – Ryan, Yang Kini Berumur 11 Bulan.

Kenapa Seorang Yang Bernama Bapa Tergamak Untuk Mengelar Leher Anak Sendiri, Darah Daging Sendiri Tanpa Belas Kasihan.. Kerana Si Bapa Ini Mempunyai Penyakit Mental Atau Kemarahan Di Tahap Maximum.. Hanya Tuhan Sahaja Yang Maha Mengetahui..

Ringkasan Daripada Apa Yang Aku Baca Di Metro Online,
Mohamad Adam Muszahffar Muhaimin, 3. Anak Kedua Dari 3 Beradik. Kakak, Nur Syafikah,Berumur 8 Tahun Dan Adik, Siti Aisyah, 2 Tahun. Merupakan Anak Lelaki Pertama Dalam Keluarga.
Kejadian Berlaku Pada Jam 12 tengah Hari Di Kampung Sungai Keladi, Kota Baharu.
Si Bapa Sudah Lama Menghidap Penyakit Mental Dan Sering Mendapatkan Rawatan Susulan Di Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II). Sudah Lama Tidak Mengalami Sebarang Gangguan Mental Sehinggalah Kejadian Semalam.
Si Bapa Cuba Mengelar Leher Dirinya Sendiri Selepas Mengelar Leher Si Anak, Namun Berjaya Di Halang Pihak Polis.

 Tapi, Kalau nak Lebih Jelas, Lebih Baik Korang Baca Sendiri Di Metro Online Ni..

P/s: Hope, Takde Lagi Kes Macam Ni…!!! 😦

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 LABEL Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements