Salam Semua, Umat Islam Sekali Di Kejutkan Dengan Kehadiran Video Klip “Malaikat Turun Ke Atas Kaabah” Yang Kini Bergiat Aktif Di Laman Web Youtube.. Tapi, Sejauh Manakah Kebenaran Dan Keaslian Video Ini..?? Read More..

Setelah Aku Membaca Metro Online Semalam, Barulah Aku Tahu Yang Video Ini Kini Mula Menjadi Kontrolvesi.Video Ini Aku Dah Pon Tengok Pada Sebulan Yang Lepas.. Dan Pada Pandangan Aku, Video Ini Mungkin Di Edit Menggunakan Sistem Komputer Yang Kini Semakin Maju..

http://www.youtube.com/v/qLplicrlowE?fs=1&hl=en_US

Dan, Kalau Kita Fikir Secara Logik La Kan.. Malaikat Mana Boleh Di Lihat Oleh Manusia… Inikan Pula “Handycam”.. Kompom Tak Boleh Punya.. Apapun, Ini Cuma Pandangan Aku.. Pandangan Korang Aku Tak Tau La… Ada Yang Mempercayainya.. Ada Yang Tak… Ada Yang Kata Jin, Ada Yang Kata Image Putih Itu Burung..Itu Terserahlah Kepada Individu Dan Hak Masing-masing Untuk Bersuara…

http://www.youtube.com/v/pZ_bnmJt3e0?fs=1&hl=en_US
Best Gak Lagu Ni.. Siapakah Gerangan Penyanyi Lagi Ini Haa…??

P/s: Dan Kata Aku Adalah “Penipuan Bagi Menyesatkan Umat Islam”.Korang ??
P/s/s:Kadang Kala, Kecanggihan Teknologi Moden Masa Kini Dapat Menyesatkan Kita…. Betul Tak..?

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 Malaikat Turun Ke Atas Kaabah , Malaikat Turun Ke Atas Kaabah  video, video Malaikat Turun Ke Atas Kaabah , gambar Malaikat Turun Ke Atas Kaabah , betul ke Malaikat Turun Ke Atas Kaabah ? , Malaikat Turun Ke Atas Kaa'bah, Malaikat Turun di mekah,Malaikat Turun Ke Atas Kaabah tipu Kongsi Berita Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements