Salam Semua, Rasanya Ini Kali Pertama Aku *Dan Korang* Melihat Fasha Sandha Berpurdah Kan..?? Cantik Gak.. Dah Macam Orang Arab La.. Kan Bagus Kalau Di Teruskan Berpakaian Begini.. Selain Dapat Mengelak Daripada Kontroversi, Ianya Juga Dapat Mengurangkan Dosa.. Tak Gitu..?? Read And View More…

Bulu Mata Palsu Yang Panjang Sehingga Dapat Menyentuh Dahinya.. Hehehe..

“Terus terang, saya lebih selesa bertudung dalam drama. Cuma, saya belum bersedia untuk mengenakan tudung buat masa ini. Insya-Allah, kalau sudah sampai waktunya melakukan penghijrahan, saya akan pakai tudung sepenuhnya ibarat wanita Muslimah lain tanpa nampak lagi rambut.
“Sebenarnya, saya pernah memikirkan soal memakai tudung sebelum ini. Cuma, saya belum berani hendak menyasarkan masa melakukan perubahan ditambah takut pakai sekarang, kemudian buka pula. Macam saya cakap tadi, jika bertudung, saya akan melakukannya bersungguh- sungguh,”

Ala-Ala Ninja Gitu..
Pose Manja Buat Pembaca arealcelebrity.com

Gambar Dan Info, Sila Berterima Kasih Pada Kosmo Online

P/s: Pasha Panda Kata Dia Tak Kisah Kalau Dimadukan… Macam Desprate Je… Kuikuikui…

P/s/s:Tahukah Korang Semua Yang LV Pon Ade Keluarakan Purdah Gak… Aku Baru Je Tau..

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 Celebrity Malaysia, fasha sandha, artis berpurdah,fasha sandha,fasha sandha seksi,fasha sandha sexy,fasha sandha bogel,gambar fasha sandha,twitter fasha sandha,facebook fasha sandha Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements