Salam 1Malaysia, Kes Bunuh Datuk Sosilawati Masih Lagi Di Dalam Proses Siasatan Timbul Lagi Satu Kes Yang Dilaporkan Semalam. Ahli Perniagaan Dan Pengasas Produk Kecantikan Aveer Sarina Jaafar, 45 DI Temui Mati Tergantung Di Kediamanya Di Taman Pauh Jaya, Bukit Mertajam Jumaat Lalu.. Sambunganya Di Sini…!!!

Paling Mengejutkan Lagi Ialah Kematian Ini Dikatakan Ada Kaitan Dengan Tekanan Dan Berita Tentang Kematian Teman Karibnya, Datuk Sosilawati Yang Diketahui Oleh Sarina Sejak Minggu Lalu.

Anak sulungnya, Mohd Azrul Affendi Zakaria, 24, dilaporkan berkata ibunya sering kepenatan sejak kebelakangan ini dan dalam keadaan tertekan apatah lagi mendengar berita kematian jutawan kosmetik yang juga rakan rapat ibunya, Sosilawati.

Timbalan Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Superintendan Mohan Singh berkata, pihaknya ada menerima panggilan mengenai penemuan mayat tergantung itu dan mayat telah dihantar ke Hospital Seberang Jaya untuk dibedah siasat.

Allahyarham mempunyai 4 anak berusia antara 16 dan 24 tahun hasil perkongsian hidup dengan suami pertamanya. Dia dilaporkan berkahwin untuk kali kedua tahun ini.

P/s:Mengapa Mengambil Jalan Mudah Untuk Menamatkan Riwayat Hidup ? Hanya Kerana Di Sebabkan Tekanan Dan Kesedihan ? Kejayaan Yang Dikejar Sekian Lama, Ditamatkan Sekelip Mata.. Al Fatihah Buat Mangsa..

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 Sarina Jaafar,Sarina Jaafar bunuh diri,Sarina Jaafar kawan datuk sosilawati,kes bunuh diri Sarina Jaafar,datuk sosilawati,kes bunuh sosilawati,siapakah Sarina Jaafar,Pengasas Produk Kecantikan Aveer,sarina jaafar Pengasas Produk Kecantikan Aveer Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements