Penyampai berita BernamaTV Zulkifli Bujang hari ini menafikan mempunyai hubungan “istimewa” dengan anak sulung jutawan kosmetik Datuk Sosilawati Lawiya yang dilaporkan dibunuh dengan kejam baru-baru ini.

Zulkifli yang mesra dengan panggilan “Zul” menolak dakwaan bahawa dia dan Erni Dekritawati Yuliana Buhari, 25, menjalin hubungan cinta.

“Itu tidak benar sama sekali. Saya dan Rita (Erni Dekritawati Yuliana) hanya kawan sahaja, lagipun saya memang sudah lama mengenali dengan keluarga Datuk (Sosilawati). Read More…!!!


“Saya terkejut apabila ada laporan katakan saya mempunyai hubungan dengan Rita.

“Apa-apa pun saya cuma berkawan sahaja dengan Rita, anda boleh bertanyakan hal ini kepada Rita jika tidak percaya,” kata beliau kepada The Malaysian Insider ketika ditemui di rumah Sosilawati di Taman Harmonis di sini.

Sementara itu, menurut sumber terdekat keluarga Sosilawati, Zulkifli merupakan kenalan rapat dengan usahawan kosmetik itu dan agak mustahil jika dia menjalinkan hubungan cinta dengan Rita.

“Tidak mungkin, apa yang saya tahu Zul sudah lama mengenali keluarga Datuk dan dia juga rapat dengan anak-anak Datuk.

“Lagipun mereka memang mesra sejak kecil lagi dan banyak memberikan sokongan kepada anak-anak Datuk sejak dari hari pertama lagi,” katanya.

The Malaysian Insider difahamkan Zulkifli sering dilihat berada di rumah agam milik Sosilawati.

Selain itu, Zulkifli turut menemani Rita ke pejabat syarikat jutawan kosmetik itu di Jalan Raja Bot di ibu negara.

Blog Zulkifli Bujang

PROFIL
NAMA: Erni Dekritawati Yuliana Buhari
JAWATAN: Pengarah Nouvelle Beauty Centre Sdn Bhd
PENDIDIKAN: Ijazah Sarjana Perniagaan Antarabangsa Universiti Nottingham, United Kingdom
UMUR: 25 tahun
ASAL: Kuala Lumpur
ADIK BERADIK: Sulung daripada enam beradik

P/s:Kalau Bercinta Pun Apa Salahnya, Sama Cantik, Sama Padan.. Hehehehe…

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 Erni Dekritawati Yuliana,gambar Erni Dekritawati Yuliana,facebook Erni Dekritawati Yuliana,Erni Dekritawati Yuliana anak datuk sosilawati,siapakah Erni Dekritawati Yuliana ?,boyfriends Erni Dekritawati Yuliana,Erni Dekritawati Yuliana cantik,kekasih Erni Dekritawati Yuliana,Zulkifli Bujang,gambar Zulkifli Bujang,siapakah Zulkifli Bujang,Zulkifli Bujang pembaca bertita bernamaTV,facebook Zulkifli Bujang,gambar anak sosilawati,gambar anak datuk sosilawati Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements