Salam Buat Semua, Kalau Di Sebut Sesame Street, Mesti Ramai Di Antara Kita Tak Kira Tua Dan Muda Akan Teringatkan elmo’s, Sekor Menatang Yang Berbulu Berwarna Merah, Mulut Besar, Mempunyai Mata Yang Terjojol Keluar Dan Hidung Berwarna Oren Kekuningan.. Rancangan Pendidikan Ini Mula Di Siarkan Pada Awal November 1969 Dan Telah Merekodkan Lebih Kurang 40 Season/4212 Episode Hingga Kini.. Namun Baru-baru Ini, Rancangan Ini Menjadi Bualan Gosip Kepada Pihak IbuBapa Apabila Kehadiran Penyanyi Seksi Bersuara Lunak, Katy Perry Di Dalam Rancangan Sesame Street Kurang Di Senangi.. *Kaum Bapa Mungkin Suka Kot…!!!* Read More…!!!

Kehadiran Katy Perry Berpakaian Agak Seksi Di Dalam Rancangan Sesame Street Di Katakan Tidak Sesuai Bagi Lapisan Penonton Yang Kebanyakanya Golongan Kanak-Kanak.

“Apa Salah Ku ??” Kata Kety Perry

Katy Perry Kelihatan Memakai Dress Pendek Dan Menampakan Sebahagian Besar Daripada Breastnya Yang Besar.. Memang Tak Patut Pon.. Kerana Kurang Sesuai Untuk Budak-budak.. Kalau Kat Rancangan Bapa Budak Mungkin Boleh Diguna Pakai Kot… Hehehehe… Kat Bawah Ni Adalah Rancangan Sesame Street Yang Membuatkan Pihak IbuBapa Marah.. Lagu Hot N Cold with Elmo on Sesame Street Yang Telah Di Remix… Hehehe…

http://www.youtube.com/v/blE9qg-hCkc?fs=1&hl=en_US

Tanak Aku Bagi Ryan Tengok Rancangan Sesame Street Lepas Ni.. Banyak Lagi Racangan Berunsur Pelajaran Kat Malaysia Dan Lebih Bagus.. Kan..??Contohnya.. Upin & Ipin..

Katy Perry Atau Nama Sebenarnya Kathryn Elizabeth Hudson Dilahirkan Pada 25 October 1984 Di Santa Barbara County, California, U.S.A.Dia Merupakan American Penyanyi-Penulis Lirik. Mula Terkenal Pada Tahun 2008 Dengan Lagu Singlenya “I Kissed a Girl” Yang Menjadi Lagu Paling Hits Pada Tahun Itu.. Aku Salah Sorang “KIPASSUSAHNAKMATI” Katy Perry Ni, Lepas Ni Tanak Gi Dah.. Hehehe.Dia Juga Pernah Memenangi Beberapa Award.. Itu Je Yang Aku Tau.. Sekian, Terima Kasih.

P/s: Kat Malaysia Pon Ada Kes Macam Ni.. Cuma Kita Perasan Atau Tidak Je.. *Atau Buat-buat Tak Perasan….*

P/s/s:Time Cuti Begini Best Gak Kalau Layan Drama Bersiri Tudung Express. Download Je Kat Sini.

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 LABEL Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements