Salam Buat Semua, Seperti Biasa.. Di musim Perayaan Begini, Ramai Artis Kita Mengambil Kesempatan Mengadakan Majlis Rumah Terbuka A.K.A Open House. Tidak Ketinggalan ,Pasangan Sejoli Di Abad Ini, Datuk Bung *Abang Macho* dan Zizie Turut Mengadakan Majlis Rumah Terbuka Baru-baru Ini.. Sambung Baca Lagi Di Sini…!!!

Majlis Ini Mungkin Di Adakan Di Sabah Kot.. Pasai Aku Tengok Dia Punya Latar Belakang Tu Nampak Macam Kat Sabah Je <– Memandai Je… Hehehehe….
Open House Ke..? Nampak Macam Kat Dewan Je… Open Dewan Kot… Hehehe…. *Dushh…!!!*

 Artis Yang Kompom Kena Hadir, Sam.. Pasai Takde Dia Nanti Siapa Nak Kena Basuh Pinggan… Hehehe… Kalau Korang Nan Tau.. Sam Ni Adik Kepada Zizie… Sama Tak Muka Dia Orang…??
Inilah Bakal Mak Mertua Saya…!!! <– Aku Tipu…!!!

Siapa Kenal Lelaki Berbaju Cokelat Ini Sila Angkat Tangan… Aku Macam Kenal…!!!

P/s : NAsib Baik Abang Bung Tak Kena Lokap Hari Tu Pasal Kes Kahwin Tak Dapat Restu Approval Dari Isteri Pertama.. Kalau Tak, Raya Kat Dalam Jel La Jawapnya… Nasib Baik Koo…!!!

P/s/s: Penat Gila Masa Aku Buat Open House Minggu Lepas, Buat Hari Ahad, Isnin M.C.. Tapi Puas Hati La…!!! Terima Kasah Kepada Yang Sudi Hadir, Dan Kepada yang Tak Sempat Tu Takpa, Taun Depan Aku Buat Lagi Noe… Inshaallah..

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 LABEL Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements