Salam Buat Semua, Hujung Minggu Di Bulan Parayaan Ini Mesti Ramai Yang Buat Open House kan.. Aku Hari Ni Je Dah Ada 4 Rumah Yang Perlu Aku Terjah, Bulan Puasa Tempoh Hari Sempat Jugak Menurunkan Berat Badan 5KG, Lepas Raya Dah Bertambah 8KG… Choii….!!! Tapi Bukan Open House Je Yang Berlambak, Waktu Cuti Sebegini Juga Ramai Yang Mengambil Keputusan Untuk Mengadakan Majlis Perkahwinan.. Contohnya,Pengacara Akademi Fantasia Musim Ke-8, Jimmy Shanley Kini Yang Sudah Bergelar Suami.. Baca Lagi DiSini…!!!

Jimmy Shanley Telah Selamat Diijabkabulkan Dengan Isterinya, Nursuhaila Eliani Datuk Suhaimy Pada Jumaat Lalu.Majlis Akad Nikah Yang Berlangsung Di Banglo Mewah Milik Keluarga Perempuan Di Sunway Rahman Putra, Sungai Buloh, Selangor.

DiSebabkan Petama Kali Mengakad Nikah Dan Dengan Perasaan Gabra, Jimmy Shanley Terpaksa Malafaskan Sebanyak 3 Kali, Barulah Sah Menjadi Pasangan Suami Isteri..
*Hebat Lagi Aku… <–Perasan* Kat Bawah Ni Video Semasa Majlis Akad Nikah Dijalankan, Sila Percaya :

http://www.facebook.com/v/438161529436

P/s:Video Ni Aku Tipu Je, Ade Yang Percaya Ke…? Hehehe…

P/s/s: Korang Dulu Berapa Kali Lafas Time Akad Nikah…? Ada Yang Lebih Dari 3 Kali Tak…??

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 Gambar kahwin Jimmy Shanley,isteri Jimmy Shanley,gambar isteri Jimmy Shanley,siapakah Jimmy Shanley,facebook Jimmy Shanley, Jimmy Shanley kahwin,Jimmy Shanley kawin, Jimmy Shanley terbaru,gambar Nursuhaila Eliani Datuk Suhaimy,Nursuhaila Eliani Datuk Suhaimy,facebook Nursuhaila Eliani Datuk Suhaimy,Nursuhaila Eliani Datuk Suhaimy facebook,gambar terbaru Nursuhaila Eliani,Nursuhaila Eliani bogel,Nursuhaila Eliani cantik,Nursuhaila Eliani isteri kepada jimmy Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements