Salam Buat Semua, Tahniah Di Ucapkan Kepada Pasangan Artis, Mizz Nina Dan Noh Tak Senonoh Hujan Yang Telah Melangsungkan Majlis Pertunangan Pada 6 November Lalu.Majlis Pertunangan Tertutup Ini Telah Di Saksikan Olek Lebih Kurang 150 Para Tetamu,Sahabat Handai Dan Saudara Mara.. Majlis Pertunangan Ini Telah Di Jalankan Di Sebelah Rumah Keluarga Perempuan *Mizz Nina* Di Ampang Jaya. Read More…!!!

Daripada Sumber Yang Aku Baca, Pasangan Ini Bakal Mendirikan Rumah Tangga Pada Awal Bulan Julai Tahun 2011. Majlis persandingan Tertutup Ini Bakal Dihadiri Oleh Tetamu Kenamaan <– Aku La Tuu.., Sahabat Dan Kaum Keluarga Terdekat Dan Bakal Berlangsung Pada 3 Julai Di Hotel Shangri-La, Kuala Lumpur. Manakala Majlis Resepsi Untuk Teman Industri Dan Rakan Media Pula Bakal Diadakan Pada 6 Julai di Doubletree by Hilton Kuala Lumpur. Jom’s Layan Gambar Pernikahan Mereka…!!!

Dah Layan Gambar, Kita Layan Video La Pulak…!!!

http://www.youtube.com/v/cO1JfvIm-Rg?fs=1&hl=en_US&rel=0

P.s:Suka Dengar Lagu Dia.. 🙂

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 LABEL:Gambar Baru Mizz Nina & Noh Hujan, Gambar Majlis Mizz Nina, Gambar Mizz Nina & Noh Hujan, Gambar Mizz Nina Seksi, Gambar Perkahwinan, Gambar Seksi Mizz Nina, Gambar Terbaru Mizz Nina, Gambar Tunang, Hantaran Mizz Nina, Kekasih Mizz Nina, Lagu Duet Mizz Nina & Noh Hujan, Lagu Mizz Nina & Noh Hujan, Majlis Mizz Nina & Noh Hujan, Majlis Perkahwinan, Majlis Pertunangan, Mizz Nina, Mizz Nina & Noh Hujan, Mizz Nina & Noh Hujan Kahwin, Mizz Nina & Noh Hujan Tunang, Perkahwinan Mizz Nina & Noh Hujan, Pertunangan Mizz Nina & Noh Hujan, Terbaru Mizz Nina, Video Mizz Nina, Video Seksi Mizz Nina,noh hujan bertunang,mizz nina bertunang,mizz nina dan noh hujan,mizz nina noh tunang,mizz nina tunang,gossip mizz nina,noh hujan mizz nina tunang,noh bertunang,noh hujan mizz nina bertunang,pertunangan mizz nina,mizz nina tunang noh,noh hujan tunang,noh hujan bertunang mizz nina,noh hujan,mizz nina gossip,mizz nina,Mizz nina & noh bertunang??,mizz nina bertunang?,mizz nina bertunang gambar,noh hujan putus cinta dengan mIzz Nina,BAKAL BERTUNANG,noh hujan tunang mizz nina,tunang noh hujan,noh hujan AND mizz nina tunang,noh tunang mizz nina,tunang mizz nina,noh hujan mizz nina,noh tunang,noh hujan miss nina bertunang,noh hujan n mizz nina Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements