Salam Buat Semua,Terkejut Beruk Bercampur Sakit Hati Membaca Petikan Di Harian Metro Pada Awal Pagi Tadi.. Mana Tak nya.. Sejadah, Yang Biasa Kita Gunakan Untuk Bersolat Tu, *Tak Tahu? Korang Memang Jahil* Tercetak Corak Muka Atau Kepala BABI Di Bahagian Tepi Sejadah Tersebut.. Banyak Ekor Pulak Tu.. Eeeii.. Haram Tu.. Sapa La Punya Angkara Ni Kan.. Dah Takde Kerja Lain Ke Buat ? Kalu Dah Gian Sangat Nak Buat Corak Kepala Babi Tu, Ko Buat Je La Tatoo Kepala Babi Tu Kat Punggung Ko Tu Ha.. Vodoh…!!Read More…!!!

Pada Pendapatan Aku La Kan,Tak Mungkin Benda Macam Ni Terjadi Secara Tidak Sengaja,Mereka Yang Mengeluarkan Sejadah Ini Memang Haram Jadah Sengaja Mencetak Muka Babi Tersebut Di Permukaan Sejadah Tersebut,Kan… Kan..!!! Baik Mengaku Cepat.. Hehe… Dan Bagi Mencepatkan Proses Penyebaran Sejadah Ini, Mereka Menjual Pada Harga Yang Jauh Lebih Murah… Biadap Kan Mereka… Klik Buka Untuk Membaca Berita Penuh..

Spoiler:
SEREMBAN: “Niat anak saudara untuk mengerjakan solat terhenti sejurus mendapati corak pada sejadah itu seolah-olah muka dan kepala babi,” kata seorang suri rumah yang hanya mahu dikenali sebagai Mas, 50-an.

Menurutnya, sejadah merah berkenaan dibelinya di sebuah kedai dekat sini yang dijual secara lelong kira-kira enam bulan lalu.

“Saya dan beberapa ahli keluarga membeli-belah di kawasan berkenaan sebelum ternampak jualan lelong di kedai menjual permaidani dan sejadah itu.

“Sejurus memasuki kedai berkenaan, saya teruja apabila mendapati ada sejadah yang dijual dengan harga amat murah iaitu hanya RM10 untuk tiga helai.
“Saya membelinya tanpa melihat lebih teliti setiap sejadah yang diambil,” katanya.

Gambar Sekarang Hiasan Dalaman
Bagaimanapun, katanya, minggu lalu anak saudara perempuannya berusia 20-an bertandang ke rumah dan mahu menunaikan solat Asar.

“Saya menyerahkan sejadah itu kepadanya dan terkejut apabila dimaklumkan corak yang tertera menyerupai muka dan kepala babi,” katanya.

Sementara itu, Pengerusi Persatuan Pengguna Negeri Sembilan (Nesca), Khairuddin Yunus, berkata pihaknya menasihatkan orang ramai supaya lebih berwaspada dengan setiap jualan murah yang kebiasaannya terdiri daripada barangan lama dan kurang berkualiti.

“Malah, lebih buruk apabila terjadi kes begini yang menyentuh sensitiviti umat Islam,” katanya.

Beliau berkata, isu sensitif seumpama itu sesuatu yang ‘panas’ dan ia perlu dielakkan sebaik mungkin demi kepentingan bersama.

“Ini kerana ia membabitkan kesucian dan maruah masyarakat Islam sama ada corak berkenaan sengaja dilakukan atau sebaliknya,” katanya.

Sehubungan itu Khairuddin, menggesa pihak terbabit menjalankan pemantauan di setiap kedai bagi mengelak perkara sama berulang. – Harian Metro

Biadap Tul Kan…? Geramnya Aku.. Kalau La Dapat Tangkap Induvidu Yang Buat Kerja Bodoh Ni.. Sembelih Je Buat Korban… Hidup Menyusahkan, Mati Tak Mau.. Haa… Cerita Pasal Korban, Korang Tengok Video Ni.. Lumbu “Orang Indon Ckp Sapi,Orang Putih Panggil Cow,Orang Jepun Aku Tak Tau.. Kena Tanya ZackZukhairi* Yang Bakal Di Korban Ini Menyebut Nama ALLAH.. Jelas Pula Tu.. Subhanallah…

http://www.facebook.com/v/462086934436

P.s:Jom Periksa Sejadah Yang Kita Ada Sekarang.. Mana Tau Tah Ada Corak Yang Tak Diingini Kat Situ..

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 LABEL Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements