Salam 1Malaysia… Tahniah Di Ucapkan Kepada Pasukan Bola Sepak Malaysia Yang Telah Berjaya Menewaskan Pasukan Indonesia Dengan Aggreged Keseluruhan 4-2 Di Kejohanan Bola Sepak Piala AFF-Suzuki 2010 di Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta Malam Tadi.. Ini Merupakan Kemenangan Kali Pertama Setelah 14 Tahun Untuk Kita Menunggu Kemanangan Ini.. Read More…!!!

Walaupun Pasukan Malaysia Tewas 2-1 Dengan Pasukan Indonesia Semalam, Ianya Tidak Lagi Bermakna Buat Indonesia Kerana Mata Aggreged Kita Lebih Jauh Di Hadapan Mereka.. Jaringan Cun Pertama Pasukan Malaysia Telah Di Lakukan Oleh Mohd Safee Mohd Sali Pada Min 53 Dibalas Oleh Pasukan Indonesia Pada Min Ke 71, Jaringan Nasib Oleh Mohammad Nasuha.. Tak Cun Langsung.. Pada Min Ke 87, Muslim Dengan Tidak Sengajanya, Telah Menanduk Bola Daripada Sepakan Ridwan (Indon) Ke Pintu Golnya Sendiri… Takpa.. Saja Je Bagi Indonesia Mata FREE… At Least Takde La Malu Sangat Kan… hahaha… Apapun, Aku Sebagai Rakyat Sejati Turut Merasa Bangga Dengan Hasil Perlawanan Semalam.. Tak Pernah Aku Tengok Games Bola Sepak Sampai Pasukan Yang Menang Tu Amik Award.. Semalam First Time La.. Semangat Punya Pasai Beb…

Khairul Fahmi Che Mat
Peminat Facebook Khairul Fahmi Che Mat Kini Telah Mencecah 125,632 (Masa Entry Ini Di Tulis,Masa Korang Baca Ni Tak Tau Lak Dah Berapa….!!!)

Khairul Fahmi Che Mat @ Apek.. . Orang Kota Bharu, Kelantan. Lahir Pada 7 Januari 1989. Mempunyai Darah Campuran Melayu – Cina Memang Best Aksi Terbang-Terbang Dia Semalam.. Boleh Dikatakan Hampir 98% Serangan Daripada Pasukan Indonesia Dapat DiTangkis Dengan Slumber… Senyum Jer.. Hahaha… Powerkan Dia..Dan, Perhatian Kepada Perempuan2 Yang Ada Hati Kat Si Apek Nih.. Lupakanlah Hasrat Korang Eh Itu Pasai Apek Ini Sudah Berpunya.. Elia Yang Punya.. Siapa Elia Ni..? Korang Boleh La Terjah Kat Sini.. Chomel Orangnya.. Macam Aku Gak…

Terima Kasih Juga Kepada PM Malaysia Yang Bagi Cuti Umum Esok (Jumaat) Kepada Semua Rakyat Malaysia… Yeah……

Video Sepakan Yang Cun Daripada Mohd Safee Mohd Sali,

http://www.facebook.com/v/484130199436

P/s:Diharap Pasukan Malaysia Meneruskan Kejayan Sebegini Di Masa Yang Mendatang… Yeah…

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?id=300718539016&width=505&connections=0&stream=false&header=false&height=62 Khairul Fahmi Che Mat,Facebook Khairul Fahmi Che Mat,Kejohanan Bola Sepak Piala AFF-Suzuki 2010,Piala AFF-Suzuki 2010,Pemenang Piala AFF-Suzuki 2010,Khairul Fahmi Che Mat,Cameron Highlands, Jalan Cameron Highlands-Simpang Pulai, Kemalangan Bas, Kemalangan Jalan Raya, KM15 ,gambar kemalangan di Jalan Pekan Nenasi, gambar kemalangan di tali air, gambar kemalangan dipahang, Isu Semasa, kemalangan bas, kemalangan bas di Jalan Pekan Nenasi,rekod, pecah rekod, nuffnang, unique visitor nuffnang, innit nuffnang, bilangan pengunjung, absolute unique visitor, count unique visitor, php unique visitor, php visitor counter, unique user, unique visitor google, unique visitor statistics, unique visitor stats, unique visitor traffic, unique visitors, website visitors, analytics unique visitors, monthly unique visitors, unique visitors definition, website unique visitors, Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.

Advertisements